DVD: “Din for evig?”

PREP i mini-format tilgjengelig i vår nettbutikk

Din for evig? er et lite samlivskurs til hjemmebruk. Gjennom en DVD og medfølgende kurshefte kan par få innspill til å takle utfordringer på en slik måte at de ikke får ødelegge forholdet deres. Din for evig? bygger på PREP, og kan for eksempel være en fin måte å repetere innholdet i PREP-kurset på.

Du kan bestille DVD’n til redusert pris, og selge den til dine kursdeltakere om du ønsker det!

Vi møter Kåre (Mads Henning Jørgensen) og Louise (Kristin Zachariassen) som har vært sammen noen år. Som de fleste par startet de sitt samliv med en romantisk drøm om at de skulle leve sammen for alltid. Så ble de tatt av hverdagen. Romantiske pikniker ble erstattet av fiskepinner og poteter. Mye ble vane, og bagateller ble konfliktstoff. Nå ser de med latter og overbærenhet tilbake på gode og dårlige perioder i sitt liv sammen. Hva gjorde at de kom seg gjennom vanskelige tider? Og hvor går veien videre?

Rimeligere og mer fleksibelt kan det antagelig ikke bli!

Redusert pris for sertifiserte kursledere: 100,- Din_for_evig cover

Bestill den her

Dette sier fagfolk om Din for evig?
  • Psykolog Sissel Gran: ”Filmen er veldig god. Dette er en flott pakke til par som vil arbeide med forholdet sitt.”
  • Prest og samlivspedagog Per Arne Dahl: ”Med dyktige skuespillere og et viktig budskap er samlivets dvd blitt et flott og engasjerende produkt”
  • Professor i psykologi Frode Thuen: ”Et samlivskurs til hjemmebruk er en god ide. Dette er et nyttig og underholdende alternativ til samlivsbøker. ”
Share Button
  •  

    Våre støttespillere: