Lær deg mindfulness!

Få påfyll og rom for ro, lær praktiske øvelser til bruk i hverdagen og styrk evnen til å ivareta deg selv!

Kursdato: 7. april 2016 på Kildehuset, Modum Bad - avholdt

Opplever du stress i kroppen, uro i tankene eller lite konsentrasjon i hverdagen? Eller ønsker du å lære teknikker for å forebygge dette?

Målet med dette kurset er å lære deg forskjellige mindfulness-teknikker som du umiddelbart kan bruke i din hverdag.

Du lærer noe teori, men hovedfokus er på praktiske øvelser.

Mindfulness gir opplevelse av nærvær, indre ro, glede og energi. Med mindfulness kan du lære å skape mer balanse og overskudd i hverdagen.

 Kursholdere:

Karin Jansen
helene-rangbruKarin Jansen
er utdannet fysioterapeut fra Fysioterapiskolen København i 1987, med spesialisering i kvinnehelse. Hun har lang arbeidserfaring fra større tverrfaglig medisinsk miljø, og fra privat fysikalsk praksis. Hun har bred kunnskap om trening og aktivitet som middel i forebygging og rehabilitering, og tilleggsutdanning i kognitiv terapi, som mindfulness-instruktør og livsstyrketrener. Erfaren kursinstruktør i blant annet mindfulness og stressmestring.

Helene Ursin Rangbru er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo i 1991. Lang erfaring med arbeid innen helsepsykologi, i ulike tverrfaglige medisinske miljø. Hun har i tillegg spesialisering i klinisk arbeidspsykologi og ble utdannet instruktør i mindfulness i 2008. I alle år som psykolog har hun drevet med ulike former for meditasjon og avspenning, både som egenpraksis og med klienter.  For tiden jobber hun på Smertepoliklinikken ved Drammen sykehus, samtidig som hun har en privat praksis på Helse og idrettsklinikken i Sande i Vestfold. Hun holder mindfulnesskurs i flere sammenhenger.

Praktisk informasjon og påmelding:

  • Kurset varer fra kl. 9.30 til 15.30.
  • Kursavgift: kr. 1850,- (inkl. enkel lunsj/kaffe/te/frukt)
  • Påmelding er bindende. Ved avmelding senere enn tre uker før kursdato belastes hele kursavgiften.
  • Frist for påmelding: 1. april

 

 

  •  

    Våre støttespillere: