Lær deg mindfulness og indre medfølelse!

Et kurs om oppmerksomt nærvær og indre medfølelse. Få påfyll og rom for ro, lær praktiske øvelser til bruk i hverdagen og styrk evnen til å ivareta deg selv!

Mindfulness, på norsk oppmerksomt nærvær, og Self-compassion, på norsk indre medfølelse, har vist seg å ha positiv innvirkning på en rekke psykiske fysiske plager. Trening i oppmerksomt nærvær og indre medfølelse benyttes også til å forebygge utbrenthet, som er en yrkesrisiko i mange yrker.

Kursdato: 9. november 2017 på Kildehuset, Modum Bad – avholdt

Dette kurset gir en innføring i begrepene mindfulness og medfølelse. Du får undervisning i grunnleggende prinsipper for hvordan man kan trene mindfulness og indre medfølelse. Det blir også tid til å tilegne seg og øve på metodene.

Undervisningen vil knyttes opp mot kursholdernes bok om mindfulness og medfølelse etter traumer. Boken vil være å få kjøpt under kurset.

 Katinka SalvesenMalin WästlundKursholdere:

Katinka Salvesen, psykologspesialist, sertifisert kursholder i programmet ”Cultivating emotional balance” og MSC-lærer (Mindful Self-Compassion).

Malin Wästlund, fysioterapeut og sensorimotorisk psykoterapeut, MSC-lærer.

Praktisk informasjon og påmelding:

  • Kurset varer fra kl. 9.30 til 15.30. Registrering fra kl. 9.00
  • Kursavgift: kr. 1950,- (inkl. enkel lunsj/kaffe/te/frukt)
  • Påmeldingen er bindende og kursavgiften refunderes ikke ved en eventuell avmelding senere enn 19. oktober, uansett årsak (som sykemelding, ikke innvilget permisjon mm).
  • Utvidet frist for påmelding: 5. november

Tilbudet gjelder ved påmelding av tre personer med samme fakturaadresse. Skriv 3 for 2 i “annet”-feltet.

OBS! Alle felter med stjerne må fylles ut.

 

Share Button
  •  

    Våre støttespillere: