Lær deg mindfulness og indre medfølelse!

Et kurs om oppmerksomt nærvær og indre medfølelse. Få påfyll og rom for ro, lær praktiske øvelser til bruk i hverdagen og styrk evnen til å ivareta deg selv!

Mindfulness, på norsk oppmerksomt nærvær, og Self-compassion, på norsk indre medfølelse, har vist seg å ha positiv innvirkning på en rekke psykiske fysiske plager. Trening i oppmerksomt nærvær og indre medfølelse benyttes også til å forebygge utbrenthet, som er en yrkesrisiko i mange yrker.

Kursdato: 24. – 25. september 2015 på Kildehuset, Modum Bad – avholdt

Dette kurset gir en innføring i begrepene mindfulness og medfølelse. Du får undervisning i grunnleggende prinsipper for hvordan man kan trene mindfulness og indre medfølelse. Det blir også god tid til å tilegne seg og øve på metodene.

Den første dagen vil vi fordype oss i mindfulness og dag nummer to i indre medfølelse. Undervisningen vil knyttes opp mot kursholdernes nye bok om mindfulness og medfølelse etter traumer, som utgis i løpet av våren. Boken vil være å få kjøpt under kurset.

 Katinka SalvesenMalin WästlundKursholdere:

Katinka Salvesen, psykologspesialist, sertifisert kursholder i programmet ”Cultivating emotional balance” og MSC-lærer (Mindful Self-Compassion).

Malin Wästlund, fysioterapeut og sensorimotorisk psykoterapeut, MSC-lærer.

Praktisk informasjon og påmelding:

  • Kurset varer fra kl. 9.30 til 15.30 begge dagene. Registrering fra kl. 9.00 første dag.
  • Kursavgift: kr. 3500,- (inkl. enkel lunsj/kaffe/te/frukt begge dager)
  • Middag og overnatting (enkeltrom m/eget bad): Kr. 1100,-
  • Påmelding er bindende. Ved avmelding senere enn tre uker før kursdato belastes hele kursavgiften.

 

Share Button
  •  

    Våre støttespillere: