Samlivskurs november 2020

Få mer glede i forholdet deres!

PREP samlivskurs hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen.

Kurset består av korte introduksjoner til hvert tema illustrert med bl.a. filmklipp eller dikt, i tillegg til oppgaver, som parene løser hver for seg

-Vi er sammen hver dag, men denne helgen snakket vi sammen!

Tilbakemelding fra tidligere kursdeltager

Family Walking Dog Through Winter Woodland

 

Ta en helg sammen som gjør dere godt!

PREP samlivskurs 28. - 29. november 2020, Kildehuset, Modum Bad

Prisen er kr. 6.400,- per par og inkluderer kursavgift, kursmateriell, forfriskninger og lunsj begge dager, samt overnatting fra lørdag til søndag, middag lørdag kveld og frokost søndag. Kurset starter lørdag kl. 09.30 og avsluttes søndag ca. kl. 16.00.

KURSET ER FULLT! 

Avbestilling:
Ved avbestilling senere enn 14 dager før kurset, vil dere bli belastet med et avbestillingsgebyr på kr. 600,- per par. Ved avbestilling senere enn 7 dager før kurset vil dere bli belastet med kr. 3.000,- per par. Avbestillingen må gjøres skriftlig. Gebyret kan i noen tilfeller dekkes av din egen forsikring. Skulle dere utebli fra kurset, vil full kursavgift bli fakturert.

 

Dokumentert virkning

Siden PREP samlivskurs ble lansert i Norge har over 30.000 personer deltatt på kurs. Studier viser at par som har gått på kurset har opptil 50 prosent større sannsynlighet for å være tilfreds og forbli i parforholdet enn par som ikke har deltatt.

Forebyggende og problemløsende

På PREP-samlivskurs er det både humor og alvor. Målet er at parene skal kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære grep som kan tas for å forebygge, forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

For alle aldre og livsfaser

Kurset passer for alle og vi anbefaler å delta før eventuelle utfordringer i forholdet skulle oppstå. Evalueringer viser at deltagerne er svært fornøyde med utbyttet av kurset uavhengig av alder og fase i forholdet

  •  

    Våre støttespillere: