Samlivskurs for mer glede i forholdet!

Kommuniser bedre med PREP samlivskurs

-Vi er sammen hver dag, men denne helgen snakket vi sammen!

PREP samlivskurs hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen. På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon.

Dokumentert virkning av PREP samlivskurs

Siden PREP samlivskurs ble lansert i Norge har over 30.000 personer deltatt på kurs. Studier viser at par som har gått på PREP samlivskurs har opptil 50 prosent større sannsynlighet for å forbli i parforholdet og være tilfreds med det, enn par som ikke har fått denne kunnskapen og treningen.

Forebyggende og problemløsende uavhengig av alder og livsfase

Målet er at dere skal kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære grep som kan tas for å forebygge, forbedre kommunikasjonen og løse problemer.  Kurset passer for alle og vi anbefaler å delta før eventuelle utfordringer i forholdet skulle oppstå. Evalueringer viser at deltagerne er svært fornøyde med utbyttet av kurset uavhengig av alder og fase i forholdet.

Våre kurs er støttet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet  


Finn en kurshelg som passer for dere!

2021:

2022:

Spør meg om samlivskurs!

Birte Stenbro

Kurskoordinator – PREP

Ikke oppgi sensitive opplysninger i henvendelsen. Informasjon om behandling ved Modum Bad finner du her.

PREP er en forkortelse av den amerikanske betegnelsen Prevention and Relationship Enhancement Program. På norsk: Et forebyggende program som styrker samliv. PREP ble skapt i USA rundt 1980, og blir stadig videreutviklet på bakgrunn av ny forskning. Programmet er oversatt og bearbeidet for norske forhold av Modum Bad. PREP-kurs holdes i hele Norge av kursledere som har fått opplæring gjennom oss.

  • Par-sjekk

    Ta temperaturen på forholdet og få ny inspirasjon!

  •  

    Våre støttespillere: