PREP samlivskurs kan hjelpe par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen. På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep som kan tas for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

Samlivskurs kan være en flott bryllupsgave eller innflyttingsgave til nybakte samboere.

Hva er vel bedre enn å starte samlivet med tid for hverandre og mulighet til å lære litt om hva som styrker kvaliteten i parforhold? Det kan også være en kjærkommen gave til par som har levd sammen i mange år og ønsker å gjøre det gode i samlivet enda bedre.

Gavekortene er gyldige i ett år fra bestillingsdato, og gjelder kun for kurs arrangert av Modum Bad. Kursene holdes på Kildehuset  og koster 6.400,- (inkl. helpensjon) per par. Det kan også gjøres andre avtaler på gavekortet – du kan for eksempel betale halvparten av kursprisen eller gi et visst beløp. Du sender oss din bestilling – og vi sender deg gavekortet sammen med faktura.

Ta kontakt med oss for bestilling eller mer info!

Share Button
  •  

    Våre støttespillere: